Családfa a nappaliban?
2018. február 24. írta: sorridente

Családfa a nappaliban?

Bizony, aki egyszer elkezdi családja történetét, őseit felkutatni, az más veszélyes tettekre is képes. Például kidekorálja a nappaliját régi fényképekkel. Nem, nem a hagyományos képkeretes formára gondolok. Van ennél egy sokkal látványosabb és a fanatikusok számára készült megoldás is: a családfát ábrázoló falmatrica.

Nincs is annál meghittebb és otthonosabb szoba, melynek faláról a családtagjaink fényképe néz vissza ránk. Ha ezt még ötvözzük egy kis kreativitással is, garantált a jóleső érzés. Így találtam rá a bármilyen sima felületre, akár üvegre is helyezhető matrica ötletére, s külön megörültem, hogy akár családfámat is kialakíthatom a fényképek segítségével.

Régóta terveztem, hogy szétnézek a webáruházakban a falmatrica-választék után. Kis keresést követően rábukkantam  az orosházi székhelyű Dekormatricák cégre (ez itt a reklám helye), ahol számos színű és mintájú, faformájú matricát lehet kapni. Aki karácsonyra szeretne ilyet, még most rendelje meg, itt. 

A matrica ebben a formában érkezett:

20171126_185229_1.jpg

Többféle módon is fel tudjuk építeni, az ágak a csatlakozásnál variálhatók. A levelek és a keretek is szabadon felhelyezhetők, egy egyszerű mozdulattal. Egyedül saját képeinket célszerű olyan méretre vágni és felragasztani a sablonra, hogy azok a megadottaknak megfelelően illeszkedjenek. 

A fa keretek nélkül önmagában is elegáns dekoráció, nálunk így néz ki:

20171127_085326.jpg

Most már csak a képeket kell elhelyezni és kész az otthoni családfa!

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://timeless.blog.hu/api/trackback/id/tr3913397577

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása